Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 30. april 2008

Her er en veske i stoff fra Cia`s palette:


Dette stoffet syntes jeg er kjempe fint, vesken har tre lommer inni og stropper til å ha over skulderen. Pære og eplestoffet på utsiden og et lysegrønt stoff inni, med gult merke fra Minanamnband.
Pris 450kr.
Denne er solgt!

Veske i rosa og lyse grønt.

Her har jeg sydd en veske i stoff fra Amy Butler og Cia`s Palette. Vesken har en lomme inni, kan vrenges og brukes på begge sider. Jeg liker fargekombinasjonen rosa og lyse grønt, og hun som nå eier vesken har rosa som en favoritt! Pris 350kr.

fredag 25. april 2008

Vi håper det blir sommer snart!! :o)

En veldig fornøyd gutt som helst ville begynne å bruke shortsen sin med en gang.
Den har en lomme på høyre bukseben og strikk i livet. Ønsker noen å bestille, er det bare å sende meg en mail. Pris etter avtale.

onsdag 23. april 2008

Mikke Mus skjørt!

Jeg fikk en bestilling på to skjørt, en i str 4 år og en i str 6 år. Stoffet er fra Ladybutton Fabrics. Skjørtet har to lag, med en slags kappe sydd på underskjørtet for å få litt volum.
Kunden ble veldig fornøyd, og skjørtene var fine på :o)

tirsdag 22. april 2008

Flere smekker!




Jeg har sydd opp smekker i vokste bomull. Jeg har sydd mange smekker, så hvis noen vil bestille er det fullt mulig. Smekkene kan vaskes på 40 grader og har god passform til små og litt større barn. Pris; 99kr pr. stk.

mandag 21. april 2008

Da var kjolen ferdig! (nesten)

Da er kjolen nesten ferdig, skal bare sy fast merkelappen min, og kanskje en kapp eller hekte i åpningen bak. Vil bare prøve den på først for å se hvor nødvendig det er. Kjolen er i str tre år, mønster fra Meedom, med litt forandringer. Stoffet er kjøpt på Ikea, og er litt tykt.

Lappesøm.


Dette teppe sydde jeg til en av guttene mine da han var liten, han er veldig glad i det og det varmer jo et mamma hjerte.

Lappesøm.


Et teppe jeg lagde til ett av barna mine, en av bamsene trengte et lite teppe :o)

søndag 20. april 2008

En liten veske.

Jeg syr en barnekjole i dette stoffet, men den er ikke helt ferdig ennå. Her ser dere den lille vesken som passer til kjolen. (jeg har vist glemt å sette på merkelappen min på den :o)

lørdag 19. april 2008

Rosa smekke.

Her har jeg sydd smekke uten lomme. Den er rosa med hvite prikker, kantet med hvitt skråbånd. Stoffet er vokset bomull som passer fint til smekker. Skulle noen ønske smekke med lomme kan det ordnes.

Veske.


Jeg har sydd en veske til meg selv . Gleder meg til å ta fram mine rosa sommersko som passer til vesken! Stoffet er Amy Buttler, kjøpt på Kathrines Quiltestue i Oslo.

Sommerskjørt.


Et lett sommerskjørt i bomull, til en jente på ni år.
Stoffet er kjøpt fra Stoff og Stil i Drammen.
Kunden ble kjempe fornøyd med resultatet, og det er jo alltid hyggelig :o)

onsdag 16. april 2008

Lappeteppet er ferdig!


Da var lappeteppe som jeg har sydd på bestilling ferdig.
Kunden valgte stoff fra Kathrines Quiltestue i Oslo, kjempe fint stoff fra serien "Look and learn", Sandy Lion.

tirsdag 15. april 2008

En veske til!

En vårlig veske i stoffer fra Kathrines Quiltestue i Oslo. Den har to lommer inni, har har stropper som er lange nok til å ha over skulderen. Ønsker du å bestille en veske så tar jeg 400kr for en veske m to lag stoff, to lommer inni, glidelåslomme og nøkkelsnor. Jeg tar 450kr for en tilsvarende veske med samme detaljer, men som er ekstra foret så den blir litt "fastere i fisken".
Denne er solgt!

Dukketeppe i lappesøm.

Jeg har sydd et lappeteppe på bestilling og det ble igjen litt stoff, så da ble det et lite koslig dukketeppe også.

Påskepynt.


Jeg har laget påskepynt på bestilling, 6 kylling eggevarmere. 125 kr pr stk.

mandag 14. april 2008

Veske.


Jeg syr vesker, denne har en lomme med glidelås inni, lomme til mobiltelefon og en lomme til for eksempel en pakke klinex. Har også sydd i nøkkelsnor med en liten kabinkrok i enden, så man slipper å rote rundt etter nøkklene sine :o)
Hankene er lange nok til å ha over skulderen!

søndag 13. april 2008

En gave.

Jeg har sydd en liten kjole til en liten jente. Håper den passer! Stoffet er kjøpt på Ikea, jeg måtte bare kjøpe det da jeg så det. Det er mer stoff igjen, hvis noen ønsker å bestille.

Forkle.. :o)


Forkle i vårens farger.

Disse er i voksen str. men jeg lager også forkler til barn!