Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

torsdag 30. juni 2011

"Smil" på en fredagsmorgen...selv om det regner.








Smil!

En toalettmappe, eller en sminkepung....eller en mappe til å oppevare andre ting oppi...*smiler*... Denne er sydd og foret i lin, og har fått brodert bokstavene "Smil" på forsiden. Viktig å huske å smile litt :O)

Mål; 21cm*13,5cm*4cm.

Pris; 250kr.

:O)

Denne legger jeg ut i Epla butikken min;


God torsdag til alle som titter innom bloggen min i dag! Og velkommen til nye følgere av bloggen min, veldig hyggelig at dere vil lese bloggen min!

:O)





Fin sommerfugl...!









Liten pung!

En liten flat pung, sydd i lin, med et fint broderi med en sommerfugl. Inni har jeg foret med et lyseblått prikket stoff. Fin størrelse til små ting man vil ha samlet på ett sted!

Mål; ca 13cm*12,5cm.

Pris; 130kr.

:O)

Jeg ønsker dere alle en fin sommer dag!

onsdag 29. juni 2011

Babyteppe/Vognteppe.











Vognteppe i rosa og lysegrønt!

Jeg har sydd en baby/vognteppe i fine bomullstoffer. På baksiden har jeg fleece, som gjør teppet mykt og lunt. Flere stikkninger er sydd på teppe, noe som gjør at teppe holder seg godt i bruk og i vask. Enten teppe skal brukes på plenen, i vognen, eller som et koseteppe.

Vask; 40 grader, ikke tørketrommel.

Mål; ca 60cm*70cm.

Pris; 500kr.

Til salgs!

Jeg legger det ut i Epla butikken min litt senere i dag, men om noen ønsker å kjøpe det her fra bloggen min er det fult mulig...*smiler*...!


Ønsker dere alle en riktig god sommer!
:O)

tirsdag 28. juni 2011

Søt Liten pung!









En liten pung!

Jeg har sydd en søt liten pung i fint stoff med små fugler på. Den er foret med et gult smårutet stoff, og har et lag platevatt mellom stofflagene. Fin i størrelsen til en lite kompakt kamera, mobil, I-pod, penger&kredittkort, eller andre små saker du vil ha på et sted...*smiler*...

Vaskes på 40 grader, ikke tørketrommel.

Mål;13cm*10cm*4cm.

Pris; 100kr.

Pluss porto.

Legges ut i Epla butikken min;


:O)

søndag 26. juni 2011

Smekke-skjerf!







Smekke-skjerf!

En praktisk smekke med tøft stoff, som fungerer like godt som snekke som skjerf til de snå som sikkler. På baksiden er det myk fleece, som hindre fuktighet å trekke så fort igjennom. To muligheter for å feste trykknappene, alt ettersom hvor stram/løs man ønsker å ha den.

Vaskes på 40 grader, og ikke tørketrommel.

Pris; 100kr

Solgt!

God mandag til dere alle sammen!

:O)

Mine merkelapper!









Toalettmappe og merkelappene mine!

Jeg bestiller merkelappene mine fra minanamnband, se link på høyre side her i bloggen. Merkelappene er fine og de kommer kjapt og greit i posten. (Bare husk å ikke bestill for over 200kr pga moms og toll, som blir lagt til kjøpsummer over 200kr.) De har også størrelses lapper, og fine bånd :O)

Toalettmappe!

Jeg har sydd en toalettmappe/oppevaringsmappe i fint soff. Den er foret med rødprikket stoff, og den har et lag platevatt mellom stofflagene slik at den blir litt fastere i fisken :O)

Denne legger jeg ut i Epla butikken min;


Håper dere alle får en fin søndagskveld!

:O)

lørdag 25. juni 2011

Marked på Lillestrøm Torg!




Markedsdag!

I dag har jeg, og mange andre vært på Lillestrøm Torg. En hyggelig dag, med fint vær, bloggere som tittet innom , og nye og gamle kunder som handlet produktene mine. Alt i alt en god dag...*smiler*...

Nå er jeg bittelittegrann sliten, så nå skal jeg ta meg en velfortjent hvil i min sofa... :O)

Deilig med lørdag...

:O)

fredag 24. juni 2011

Fin sminkepung.









En bestilling!

Denne sminkepungen har jeg sydd til en av mine kunder. Den er foret med et fint lysblått stripet stoff, og den har et lag platevatt mellom stofflagene, slik at den blir litt mer stødig.

Vaskes på 40 grader, og ikke tørketrommel.

Pris; 150kr.

Solgt!

:O)

Kanskje vi sees på Lillestrøm torg i morgen!? Jeg er der fra kl.1000-1500 for å selge mine produkter...*smiler*...!

God helg!

Hvor enn du går...






Et kort!

Jeg har laget et kort i hvitt, sølv og med en hel del glitterlim (Stickles, Star Dust) Kjolen er skåret ut med hjelp av Cricut maskinen, har brukt embossingfolder fra Cuttlebug. Teksten lyder slik; "Hvor enn du går, gå med hele ditt hjerte".
Kortet blir lagt ut i Epla butikken min;


Strikkefestivalen!

I morgen bli jeg å finne på Lillestrøm torg (kl.10.00-15.00), der jeg skal selge mine produkter. Jeg kommer til å ha med litt av hvert av det jeg lager.

Velkommen skal dere være!

:O)


torsdag 23. juni 2011

Herlige fugler! :O)





Herlige fugler...!

En Gratulerer-kort, med helt supert papir...*smiler*...og den grønne fuglen midt på har fått et lag med Glossy Acsent, så den er blank og fin :O)

Inne er mine kort blanke, sånn at det er god plass til å skrive en hilsen!

Har lagt ut dette kortet i Epla butikken min;


Ha en fin dag!

:O)

mandag 20. juni 2011

Voff, voff...oppevaringsmappe!









God morgen!

Nå står sommerferien snart for tur...*smiler*...det skal bli deilig med late dager, grønt gress mellom tærne, sol, is, sove lenge og ta livet med ro! Jeg håper dere alle får en god ferie :O)

Jeg har sydd en mappe som vil passe fint som penal, eller en sminkepung, ledninger til mobil, eller annet du ønsker å ha samlet på ett sted!
Mål; 21cm*8,5cm*4cm.

Denne er foret med sort bomullstoff, og har ett lag platevatt mellom stofflagene, sånn at den blir litt stødig. Vaskes på 40 grader, ikke tørkletommel. Charmsen er festet med en smykkelås, og må tas av før vask!

Pris; 180kr.
Denne legger jeg ut i Epla butikken min;


Ha en fin dag!

:O)

lørdag 18. juni 2011

Søt, rosa kanin...!











Et kort!

Dette er ikke et bestillingskort, bare et kort jeg hadde lyst til å lage...*smiler*... Den lille kaninen har jeg skåret ut ved hjelp av min Cricut. Sommerfugler fra MS, med masse glitterlim; Stickles, Star Dust. Papir fra Bazzill og Making Memories. Stempel fra Tattered Angels. Resten fra skuffen(e)

:O)


Sol&scrabble!
Solen har tittet frem, så nå skal jeg ta med meg en kopp te og spille litt scrabble på verandaen...*smiler*..det blir hyggelig!

Jeg ønsker dere alle en fin lørdagskveld!

:O)

Strikkede kluter!




Gode kluter!

Hjemmestrikkede kluter er gode kluter spør du meg...*smiler*... Disse skal gis bort i gave. Så nå skal jeg pakke de inn og lage et fint kort!

Hører det er flere som forsatt har problemer med blogger...lurere på hvorfor det er problemer..og hvorfor de ikke blir fikset!? Hmm..får håpe det ordner seg for alle de som har problemer.

God lørdag til dere alle sammen!

:O)

fredag 17. juni 2011

En bestilling!




Stor mappe og en sminkepung!

Dette har jeg sydd på bestilling til en av mine kunder. Hun ville gjerne ha en hank på den store oppevaringsmappen. En hank er kjekt om du vil ha mulighet til å henge den opp! Degge mappene er foret med samme stoff hanken er sydd av.

Pris etter avtale!

:O)

Her hos meg pøsregner det...og i dag er det ikke mye fristende å gå ut...(ikke finner jeg igjen regnbuksen min heller...den har vært bort siden flyttingen i fjor.. :O) Men som de sier; Det fins ikke dårlig vær, bare dårlig klær!

God fredag!

:O)

torsdag 16. juni 2011

Et bestillingskort!









Bestillingskort!

Dette kortet har jeg laget til en kunde. Her har jeg brukt stempler fra Tim Holtz, liker de veldig godt...*smiler*... Bursdagstempelet kommer fra Hero Arts.
Pris etter avtale på bestillingskort.

Sommerferie!

Til uken tar skolen ferie, og da er det offesielt sommer...*smiler*...da skal solen nytes, det skal bades, spise is, ligge på grønt gress og ta livet helt med ro...og alt det andre som hører sommeren til!

Men først er det helg, så da ønsker jeg dere alle en riktig god helg!

:O)

onsdag 15. juni 2011

Bestillingskort!




Bursdagskort!

Jeg har laget ett kort på bestilling til en av mine kunder. Fargene er ikke helt riktig på bilde, lyset var litt rart i dag tidlig..! Men det går i rosa...*smiler*...

Håper dere alle får en fin dag!

:O)