Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

torsdag 22. oktober 2009

Jeg kunne ikke dy meg..... :o)
Da vi handlet i dag så jeg at julebladene hadde kommet, og julegodis...."smiler"
Da kunne jeg bare ikke dy meg, så i kveld skal jeg sette meg ned i sofaen med min favoritt Mummi kopp med veldig god te fra Sri Lanka i, blad og godis...på en helt vanlig torsdag!! :o)
Jeg har i overkant mange Mummikopper...men jeg elsker mine Mummikopper..selv etter at datteren i huset sa noe oppgitt etter å ha ryddet kjøkkenet; "Mamma, trenger du virkelig sååå mange Mummikopper...du kan jo ikke drikke av alle på en gang." Hun har jo så rett, kan ikke bruke alle på en gang...men det spiller liksom ikke så stor rolle når det gjelder Mummikoppene i mine!! ( Men det skal sies at ellers er jeg ikke en "bruk og kast" person som handler uhemmet, prøver kun å kjøpe det jeg har behov for! Litt miljøvennelig må man jo være :o)
Ønsker dere alle en riktig god torsdagskveld!!
Klem Fredrikke
:o)

10 kommentarer:

Tovepia sa...

Dette høres ut til å ha vært en god kveld, med godis og god lektyre;)
Kos deg i helga også, klem fra meg;)

myran sa...

Jag är sååå avundsjuk på dig.. Saknar marsipanen från Nidar vid juletid (och så påsken förstås). Går inte att få tag något liknade i Sverige... Kos deg :)

Kort og Søm sa...

Tovepia;
Ja, man må jo kose seg litt.. :o)
God helg til deg også,
klem :o)

Myran;
Man kan jo ikke gå uten god julesjokolade...jeg la igjen en kommetar hos deg... :o)

lillebille sa...

Deilig å sette seg ned å nyte av og til. Selv om det "bare" er torsdag. Og julen må jo planlegges. Går fort dit nå...
Og Mummikoppene er jo bare så søøøøte. Skulle helst hatt alle, men i og med at det stadig kommer nye, så kan det jo fort bli litt mange av dem. Og jeg har strengt tatt ingen selv. Det er sønnen min som er den heldige eier av Mummikoppene som befinner seg her i huset...

Ha en fortsatt fin uke Fredrikke :o)

::Moia sa...

Skjønner godt at du ikke kunne dy deg, det er jo lov og la seg friste;) Har også begynt å kjøpe julehefter og julemarsipan, det er jo nå den er god! Og angående Mummikopper, har våre jenter både kopp og tallerken i hver sin design, de er jo så skjønne, er ellers ikke så begeistret for barneserviser.. Ha en strålende fredag!

Solveig sa...

Ååå som du koser deg! Det gjør du jammen rett i!!! Livet er til for å nytes og julebladene likeså:o) Nå fikk jeg også lyst på julemarsipan!
Så herlige sminkepunger du har laget. Nydelig julekort også. Du er så kreativ og flink!
Ønsker deg en koselig og iderik helg:o)
Klem fra Solveig

2ne sa...

Ser ut som om du har kost deg ja - kjempekoselig og titte i julebladene - må jo ha litt tid til fornøyelse og planlegging også. Ønsker deg en riktig god helg.

Bidle i sømrommet sa...

Jeg har også "jukset" og kjøpt, ikke ett, men TO juleblader allerede. Julesnopet (og julemusikk) prøver jeg å holde meg unna til iallefall heelt i slutten av November ;). Mummikoppene er fine :)

Gry-Heidi sa...

Tipper du koste deg på torsdagen :o) Julemarsipan, nam, nam :o) Nå begynner stua og badet vårt å ligne et hjem igjen også, så jeg gleder meg vanvittig til å ta frem kortsakene mine igjen :) Har vel endel julekort jeg skulle ha lagd også:)
Så koselige disse Mummikoppene var, kan jeg få spørre hvor du kjøper dem .... ?
Ønsker deg en superfin helg :)

Klem :)

Aleisa sa...

det är väl klart du ska kosa dig själv, hehehe, njut av!!! till och ed på det är du elegant och stiligt, mamma mia!!!