Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

mandag 3. desember 2012

Hvorfor blogger vi...!?

Ja...
hvorfor blogger vi?
Det er nok mange grunner til at vi blogger :O)

- Vise frem det man har laget.
- Utveksle ideer.
- Bli inspirert.
- Bli kjent med likesinnede.
- Få tilbakemeldinger på de innleggene man legger ut.
- Og helt sikkert mange andre grunner....

En av hoved grunnene mine for å blogge er for å dokumentere det jeg lager. Jeg bestiller bloggen min i bokform, noe som er veldig fint. Det å ha bloggen i bokform, gjør at man får en veldig god oversikt over blogginnleggene sine, og alt man har laget.
Også må det sies at det er en stor bonus å bli kjent med så mange hyggelige mennesker gjennom bloggen. Det er inspirerende å få tilbakemeldinger på det en lager, det setter jeg stor pris på!
Så bloggen er nesten et arbeidsredskap, for å holde litt orden på det jeg produserer. Noen ganger blir det lagt ut mange innlegg iløpet av en uke, andre færre. Jeg legger ut det meste jeg syr, men det er litt verre med alle kortene. Det blir ikke til at alle kortene lagt ut, da ville det blitt mange innlegg om dagen...*ler*...

Ønsker dere alle sammen, kunder, bloggvenner og alle dere andre som titter innom bloggen min en riktig fin førjulstid!

Ps. maskinbroderiet på bilde skal bli en julegave :O)


5 kommentarer:

Heimlaga ting sa...

Det er helt sikkert at det er mange grunner til blogging.
"Hekta" blir man i allefall :-)

Ha en fin førjulstid du også!
Nina

Berit sa...

Ja det er mange grunner til å blogge. Ja man vil gjerne vise det man har laget og se det andre har laget. Det er så mye fint og man får inspirasjon. Får en form for nettverk. Hyggelige kommentarer. Du lager så mye fint.

Trine sa...

Har tenkt på det jeg og.
Noen ganger lurer jeg på hva som er vitsen, med det er jo så koselig med alle "bloggvennene" også synes jeg det er veldig greit å kunne gå tilbake å se det man har laget tidligere, selv om det har forlatt huset:)
Ønsker deg en strålende dag!

Mette sa...

Jeg blogger ogsa for a ha det som en liten dagbok selv om det ikke kommer daglige drypp fra meg. Utrolig kjekt a ha i ettertid! Liker a samle oppskrifter og ideer og tanker her. Og sa er det sa utrolig givende med a treffe sa mange med felles interesser!

Snertne sneller og små nøster sa...

Jeg blogger nok av samme grunn som deg :-) Men jeg ser jo at det etterhvert har blitt litt mer enn bare dokumentasjon ;-)

Ha det godt - klem Siv