Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

fredag 31. oktober 2014

Halloween, og inkludering.


Godisposer til Halloween :)

God helg alle sammen,
Og god Halloween feiring!

Til dere som har barn, husk inkluder alle i feiringen. Veldig leit å stå utenfor og ikke bli invitert med på feiring og gågrupper.
( der er en opplysende artikkel om temaet som florerer på Facebook om dagen, har dessverre ikke noe link, men ta deg tid til å lese den om du kommer over den)
7 kommentarer:

nicolet sa...

Happy Halloween! :-)
Groetjes Nicolet

Kort og Søm sa...

Thank you :)

Hverdagsliv det gode liv sa...

Herlige godteriposer :o) Og så har jeg tittet på noen av de flotte gaveposene du har laget :o) Masse flott inspirasjon! Så får vi håpe at ingen barn har vært holdt utenfor i kveld. Har hørt om flere steder som nå arrangerer Hallovenn, her er voksne og barn sammen og feirer. Høres ut som et bra arrangement :o) Ha en herlig kveld!

Winkel's Crazy Ideas sa...

Her feirer vi Halloween hjemme på heia med å lage en skummel høstfest i stedet, ingen fæle kostymer. Ifjor laget vi en "skrekkfilm" og så ble det kinokveld etterpå. Alle som hadde lyst fikk være skuespillere. Dette med å bli holdt utenfor er ordentlig ille og vi som foreldre må skjerpe oss, også når det gjelder f.eks. bursdagsselskap. Ingen må stå igjen alene utenfor morroa. God helg, Pam

Hanne sa...

Så utrolig stilige godteposer. Du er så kreativ og flink.

Kort og Søm sa...

Takk :)

Ja, det er viktig å inkludere alle barna.

Pia sa...

så fint det er.ønsker dig en god weekend
knus Pia