Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

tirsdag 16. april 2013

Stor, lang og rosa vimpel rekke :O)


Lang rosa vimpelrekke!


Denne har jeg laget til en kunde, den er lang og har 10 stk store vimpler ( ca 18cm*20cm.) Stoffene er rosa, og den ble fin&søt syns jeg :O)
Pris; 300kr.

Solgt!


Jeg lager disse på bestilling i den fargen du måtte ønske! Bare å ta kontakt med meg på mail.

Ha en finfin tirsdag!

3 kommentarer:

Mayen sa...

Supersøte, Fredrikke ;o)
I dag e æ hjemme med syk sønn og sjøl e æ heller ikkje så bra.. Så æ sett og lære mæ å hekle matter..Bare sånn mellom slagene når æ ikkje surfe litt..
Ha ei fortsatt fin uke, STOR klem

Spirea sa...

Akkurat i det jeg skulle til å skrive her og spør om den var til salgs, så jeg det sto solgt...Men jeg får vel innom eplabutikken din da kanskje? elsker vimpler. Barna har hver sin, men jeg har lyst på en å ha på et lekerom...og kanskje en som kan hentes frem ved spesielle anlededniger. Har en venninne som er helt hekta - hun har en til jul, en til påske, en til bursdager osv...Nokså kult, spør du meg :)
Du er helt utrolig kreativ altså- skulle ønske jeg kunne den kunsten. Men vennene mine ler, for jeg legger opp bukser med sånn bånd vet du, sånne som du limer...det er visst ikke det lureste, sies det, men det blåser jeg i - jeg kan ikke sy! så da så ;)
å, dette ble langt. skulle jo bare gi en klem og ønske deg god uke ;) klem klem

Kort og Søm sa...

God bedring Mayen :O)
Stor klem tilbake

Spirea, bare å sende meg en mail ang vimpel :O)
(før jeg lærte meg å sy brukte jeg stiftemaskin til å legge opp buksene mine med (dette var på ungdomskolen)...grøss&gru...
skjønner godt nå at min mamma ikke var veldig fornøyd med det...hi,hi..)
klemklem