Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 9. desember 2009

Glansbilder fra Nille=kjøleskapsmagneter!

Kjøleskapsmagneter!
På Nille (av alle steder) hadde de noen veldig koslige glansbilder. Sånne gode gammeldagse julenisser, veldig fine! Barna klippet og limte med de, men det var noen igjen.... Så jeg fant fram min Xyron lamineringsmaskin, og fant den kassetten med mangnet på baksiden. Så da ble glansbildene til julepynt, i form av kjøleskapsmagneter til mitt kjøleskap. Et veldig kjapt og greit lite prosjekt, som man kan ta med barna på også. Men husk nå bare at når de skal klippes ut, bruk for all del ikke go-saksen...for den blir klissete av limet!
Denne lamineringsmaskinen går ikke på strøm, man bare rullen igjennom. Jeg innbiller meg at de på strøm, der det er litt varme på limet er litt mer holdbar i lamineringen, noen med erfaringer på det feltet?!
Kunne godt tenke meg en sånn som går på strøm...vi får se hva julenissen kommer med da.. :o)
Ønsker dere alle en fin førjulstid!
Klem fra meg...
:o)

9 kommentarer:

SiriR sa...

Jøss så mange morsomme maskiner du har da!! Stilige ting du lager med dem:)

Kort og Søm sa...

Takk! :o)
Ja, det er jo så mange morsomme maskiner å få kjøpt..."smiler"

Ragnhild sa...

Så lurt dette var! Som lærar har eg brukt begge typane lamineringsmaskin. Eg likar best den utan straum, for det går så fort og greitt. Den med straum må varmast opp, det luktar rart, og det tek lang tid å laminera (går sakte gjennom maskina). Det blir mykje hardare/stivare resultat, så det kan jo hende det er ein fordel i visse samanhengar. Og det finst jo sikkert ulike typar lamineringsmaskiner med straum òg. Men alt i alt likar eg best den utan straum;-)

sylysten sa...

Hei på du;o)
Ja det var skikkelig gøy med messe..
Søte magneter, og genialt enkelt;o))
Jeg har bare erfaring med varmlaminering, og kan si at det iallefall blir solid og stivt, vil anta at til kjøleskapsmagneter ville den være god;o)))
Klem
Linda;o)

Bidle i sømrommet sa...

Jeg er vant til lamineringsmaskin på strøm. De fungerer slik at de smelter sammen plastikken, så da bruker man ikke lim i det hele tatt.

Guttemamma sa...

Vi har vært uten nett siden i går..:(
men nå kommer det:
Nakke til ankel 117 cm
skulder til håndledd 49cm (da holdt han hånden rett ut)
...mannen min er 194:)
klem

Riet sa...

What beautiful Fredrikke.

Hugs Riet.x

Fin i Formen - Margrethe sa...

Så artig å lage magneter av glansbildene. Er veldig glad i glansbilder selv og er taknemmelig for alle gode idéer for bruk av dem.
Jeg har en lamineringsmaskin som går på strøm. Synes den er veldig grei. Det tar litt tid å få den varm, så skal man bare laminere noe smått kan det være litt kjedelig å vente på at maskinen skal bli varm. Ellers er jeg fornøyd. Har aldri prøvd lamineringsmaskin uten strøm,visste faktisk ikke at det fantes heller.

Kort og Søm sa...

Takk, og takk for tilbakemeldingene ang lamineringsmaskinen!! :o)