Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 30. desember 2009

Så ble det plutselig lettere å finne riktig farge... :o)

...ja, riktig farge på Bazzill papiret!
Jeg har gått til anskaffelse av små papirprøver av alt Bazzill papiret!! Dette er noe jeg har ønsket meg lenge, så nå er jeg jammen glad og fornøyd!!
Jeg har virkelig kost meg i romjulen, og jeg har fått reorganisert arbeidsplassen min. Og det er bra å gjøre det med jevne mellomrom, for plutslelig dukket det opp stempler og utstyr jeg hadde glemt at jeg hadde... :o)
Også har jeg fått bestilt litt nye stempler, og jeg gleder meg til de kommer! Nå ville kanskje de som ikke er så intresert i stempler si at jeg har mer enn nok stempler...men det er stas med nye...ingen tvil om det!
Så nye kort med nye stempler kommer om ikke så lenge!!
Ha en fin kveld!!
:o)

13 kommentarer:

Gry-Heidi sa...

Sånn kunne jeg trengt også :o) Veldig kjekt !
Man trenger alltid nye stempler *ler*. Jeg har ca. 20 stk. som jeg ikke har brukt ennå. Noen av dem er julestempler som jeg ikke rakk å få prøvd i år.

Klem :)

Kort og Søm sa...

Julestempler kan man jo aldri få nok av...hi,hi

Klem :o)

Kort og Søm sa...

Men spørsmålet er om jeg nå har "skutt meg selv i foten" med denne boksen, har fått full oversikt over alt det fine papiret...og nå vil jeg ha masse nytt..."ler"...

LeKaQuilt sa...

Jeg går ut i fra at dette er som om jeg fikk en eske med prøvelapper på alle stoffene til Moda fabrikker :o) Lekkert å leke med.....lol.....
Tusen takk for alle hyggelige kommentarer på bloggen min !
Ønsker deg og dine et Riktig Godt Nytt År !

Tovepia sa...

Innom for å ønske deg en fin avslutning på året og et riktig godt nytt år!!
Blir spennende å følge dine kreative ideer også til neste år;)
klem fra meg;)

Heidi sa...

Sikkert smart! Og skjønner godt at du gleder deg over stadig nye stempler.
Ønsker deg og dine et godt nytt år!

Bestemor Drillo sa...

Kjære bloggvenn ! Ønsker deg et fredelig og GODT NYTT ÅR ! Stor nyttårsklem fra Bestemor Drillo!

Lottas Himmelrom sa...

Godt nytt år Frdrikke!
God klem fra
Lottis

HEIMLAGA sa...

Hei igjen :D Takk for at du tok deg tid til å hjelpe med promarkersspørsmålene. Håper flere tar seg tid til å svare også, så jeg får laget en god oversikt etterhvert :D

Gratulerer med bazzill fargeprøveboks :O)))
Jeg har en sånn selv, men den er skikkelig gammel... Lyst på en ny. Kan du ikke please føre på i innlegget hvor du kjøpte den ifra? :DDD Har ikke sett denne typen noen steder...

Huff jeg vet jeg er den mest masete kjerringa som besøker bloggen din, men det er bare fordi du inspirerer meg så stort ♥ Klemmmz

Kort og Søm sa...

"ler"...bare mas i vei, det er bare hyggelig!! :o)
Jeg har bestilt den fra Scrapbook Engros. Det var noen gamle prøver oppi der også, men også de nye...toppers med en sånn boks! Blir mye greiere å finne fine farger.
Har du brukt din mye??
Klem Fredrikke :o)

Eirin sa...

Blir skikkelig imponert når jeg ser slikt, jeg. Selv om jeg ikke driver så stort i kort som du. ;-) Gleder meg til å se alt du tryller fram i 2010.
God nyttårsfeiring til deg.
God klem fra Eirin

Strikkeheksen sa...

Rigtig godt nytår til dig også - du som er ekspert i fine kort, punge, tasker, notesbøger og alt muligt andet - du laver de fineste ting og jeg er stadig så glad for de ting som er havnet her hos mig :-)

Anne sa...

åå, det så greit ut. det kunne eg også tenkt meg! Alltid kjekt med nye stempler. Jeg har ganske mange etterhvert jeg også:)
GODT NYTTÅR