Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

mandag 1. august 2011

Morro med Cricut!Cricut!

I dag har jeg lekt med meg Cricut maskinen min...*smiler*..og det er morro! Jeg har en stor pakke med gule Bazzill ark som jeg bruker når jeg skal prøve meg frem med ulike størrelser på det jeg skal skjære ut. De gule arkene er bare alt for gule til å brukes til noe annet. Det blir selvfølgelig litt rot når man holder på, men hva gjør vel det når jeg har et digert bord å boltre meg på (som ikke trengs å ryddes før jeg skal bruke det til andre prosjekter :O)

Jeg har laget laget 16 LO`er til barnas album de siste dagene (noen av de ligger bak på bordet på bilde nr.1), så jeg klapper meg litt på skulderen, og er godt fornøyd med det ( så håper jeg at jeg er i dette siget en god stund...for det er mange bilder som skal inn i album.. :O)

Håper dere alle får en fin sommer dag, nå er det ikke lenge til skolen starter igjen heller... lillebror starter i 1.klasse nå, og han gleder seg stort!

Mine tanker går forsatt til de som har mistet sine kjære, jeg kan bare tenke meg hvor vondt de pårørende må ha det, og jeg føler med dere av hele mitt hjerte.8 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

så fin den maskinen din er... må jo bare være morro å leke seg med :))
Ha en fin dag, klem.

Lappeline ♥ sa...

Det var en flott maskin.....mye fint du kan lage me den....
Fin dag til deg....her strikkes det

Varm klem fra meg

Hanne sa...

Kan tenke meg det er moro å leke seg med den der ja, kjenner jeg er en smule misunerlig:)

Ha en fin dag.

Klem Hanne

Hilde sa...

Så flink du er. Det er voldsomt lenge siden jeg har laget noen LOer... Skulle ha storproduksjon i permisjonstiden, men nå er den snart over, og bildene ligger fortsatt på vent. Satser på litt mer scrapping som vinterarbeid :)
Jeg har også en kuttemaskin (annet merke), men jeg plages mest med min... Frustrerende!

Hjertebank sa...

Den ser så kul ut ;)

Kort og Søm sa...

Ja, jeg er veldig fornøyd med den...*smiler*..
klem :O)

Hilde sa...

Sv: Jeg har en Spellbinders, en manuell en. Litt tungvindt, og så plages jeg med å stanse ut i litt tykt papir. Angrer på at jeg ikke kjøpte en annen type :(

ide-puffen sa...

Ser jo bare så moro ut den maskinen da.
Første skoledag er en milepæl i livet så jeg skjønner godt han gleder seg. Stor gutt da vettu :)
Kos deg du også
Klemmers
Randi