Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

fredag 26. august 2011

Stille på bloggen...

Hei alle sammen!
Det har vært stille på bloggen min denne uken, min data ser ut til å ha tatt kvelden (med alle bildene og musikken min...*sukk*...) Så dette innlegget blir skrevet på en lånt pc, må jo ordne meg min egen...men jeg aner ikke hva jeg skal kjøpe, har noen noe erfaring med disse mini pc`ene?? Hadde vært så kjekt å slippe den stasjonære, og bare ha en bærbar...*smiler*...vi får se!
Men jeg har ikke ligget på latsiden, selv om jeg ikke har blogget, jeg syr opp produkter til Eventyrfestivalens markedsdag i Oppegård kommune. Så nå ligger det 12 nye oppevaringsmapper av ulik størrelse på pulten min, i fine stoffer :O)
Jeg og mine produkter blir å finne på Eventyrfestivalen lørdag 24. september, fra kl.10-00-15.00. Kjempe hyggelig om dere kommer å hilser på, om dere er på Kolbotn den dagen :O)
Ønsker dere alle en riktig god helg! :O)

9 kommentarer:

Ingvill sa...

Så utrolig kjedelig,da. Det er ikke noe gøy når bilder og sånn går tapt.
Jeg har litt lyst å kjøpe mac, tror jeg. En laptop er veldig greit, men jeg blir så lei av å se de ligge å slenge i stua, for vi har jo flere en en. Men det er greit da, når man kan ta de med seg alle veier. Kos deg. Klem.

ide-puffen sa...

Hei stakkars deg.
Har jaggu lurt på hva du holdt på med om dagen.
Lykke til på festival/marked.
Jeg bruker bare laptop for da kan jeg blogge overalt he he. Jeg og gubben har pc, mens ungdommen sverger til Mac (dobbbbelt så dyr men) Hvis du bare skal være på internett, blogge og laste inn bilder, filmer osv er de fleste ok bare du har bra med minne på den. Og ordne deg en memorystick så du ikke mister dine nye bilder nå da he he.
God helg
Klem klem

Kjersti sa...

Uff da. Det var leit men håper noen kan hjelpe deg med å finne bildene dine igjen. Få eksperthjelp så kansje det ordner seg :-)God helg..

Snertne sneller og små nøster sa...

Uff og uff :-( Det verste er jo å miste bildene sine da - kanskje de kan hjelpe deg der du kjøper dy pc :-) Nå har alle i familien hver sin bærbare, og det er ingen som bruker den stasjonære lengre...

god helg - klem Siv

Hilde sa...

Å så kjipt! Datatrøbbel er pyton!
Jeg har en mini-pc og er veldig fornøyd med den (har en Vaio). Den er kjapp og enkel, og liten nok til å putte i veska hvis jeg trenger den med meg noen steder. Men tror kanskje jeg hadde kjøpt meg en Ipad, hvis jeg skulle kjøpt den nå. Men så har vi to andre laptoper og en stasjonær pc også i huset, så det mangler ikke så mye på den fronten.

Lykke til med produksjonen :o) Ha ei flott helg!

Gry-Heidi sa...

Å, så kjedelig..... man blir jo helt hemmet.
Jeg vil uten tvil anbefale deg å kjøpe Mac, den er helt genial med tanke på bl.a. bilder og musikk. Alt er dra og slipp funksjoner, kjempeenkelt :)

Klem :o)

Misemor sa...

Uansett; Sørg for å ordne deg med en ekstern harddisk, slik at du får lagret bilder og annet utenfor PC-en. Lykke til med leting etter datamaskin. =)

Mayen sa...

Så synd at du plages;-(, æ savne dæ!! Æ trur nok de fleste PC ene er gode til sitt bruk. Æ har to bærbare, fikk ny til jul, MEN må surfe på blogger med den gamle, for alle de nye innstillingene mine på HP støtter ikke bloggspot sitt urgamle serversystem.. Husbonden sier at det skal mye til for å finne en dårlig PC idag, så kanskje du skal vurdere etter pris og havne i midtsjikte?(Han er dataprogramerer) Klem

Kort og Søm sa...

Tusen takk alle sammen!
Klem Fredrikke :O)