Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

torsdag 15. januar 2009

Ett av kortene jeg lagde i går kveld.


Her er ett av kortene jeg lagde i går kveld, etter jeg hadde spist opp min pizza :o)
Papiert er fra Bazill, bradsen fra Basic Gray, die med telefon fra Quic Kutz, stempelet er fra et firma jeg ikke husker navnet på, men det var ett av de som er ganske så billige og som det bare er ett Clear Stamp av i pakken. Stempelfargen er fra Color Box, fluid chalk, fargen Warm Red.
Det ble en litt rar vinkel på bilde av dette kortet, men jeg prøvde å ikke stå så altfor mye i veien for guttene mine som så på barnetv da jeg tok bilde!! :o)

3 kommentarer:

Minmill sa...

Hei, jeg synes kortet ditt var fint jeg. Det krever jo endel utstyr å lage disse kortene. Jeg har kjøpt inn bittelitt, men regner med du sitter på en haug av tenger og border. Har skaffet meg en kutter til å dele opp arkene, et par stempel puter og en sånn blomstermotiv skjærer. Det er det jeg har, og brukes flittig når småjentene skal i bursdager eller når vi nærmer oss jul.

Det er jo vittig med det innlegget jeg hadde om TV-en vår. Nesten alle har kommentert stolen som står foran TV'en. Jeg er jo enig i at den er finere enn en TV, og forstår entusiasmen for den. TV'en vår har tapt oppmerksomheten fremfor stolen. :)
Stolen er en av to stoler. Vi har arvet dem og og de er ca. litt over hundre år gamle. Vi trakk dem om for ca. to år siden og angrer ikke på det. Det var dyrt med stoff og arbeid, men verdt det. (Det dyreste var faktisk stoffet)Dette er stoler med sjel.

happy in pink sa...

veldig søtt..:)
klem tara

Kort og Søm sa...

Minmill;
Hei!
ja, jeg har jo holdt på med kortlaging og scrapbooking i en del år nå, Så jeg har ganske mye utstyr. Jeg er litt utstyrsfreek når det gjelder hobbyting, vil helst ha alt.."ler"..noe som selvfølgelig ikke går.. :o)
Men man kommer ganske langt md ett par stempler, noen stempel puter, tusj og papir.

Stolene dine er kjempe fine, helt klart!! :o)
God helg!!