Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

fredag 30. januar 2009

Oppslagstavle jeg har laget til en kunde.


For en stund siden fikk jeg bestilling på en sånn oppslagstavle med stoff og bånd, jeg har jo en del stoff liggende og dette stoffet ville gjerne kunden ha! Om jeg kan få si det selv, så ble jeg ganske fornøy med resultatet, håper kunden blir like fornøyd :o). Her har jeg stilt opp tavlen i min egen sofa, for å få tatt bildene. Farge gjenngivningen er nok best på det øverste bilde. (gleder meg til lyset blir bedre..når solen titter litt mer frem.. :o)
Denne tavlen er ganske stor, 71*57cm.
Disse kan jeg lage på bestilling, også i andre str.
Pris; 550kr.
Denne er solgt.


2 kommentarer:

Ida sa...

Så utrolig flott den var! LIkte hvordan du har kuttet hjørnene! Hva har du brukt i midten av kryssene? Og hvilken plate har du valgt? Hvordan er din fremgangsmåte?

Hihi.. blir litt nysgjerrig ettersom jeg er glad i å lage slike tavler selv!

Kunden din blir garantert fornøyd - for den var som sagt NYDELIG!

Ha en kjempegod helg! Klemmer

Kort og Søm sa...

Takk, så hyggelig! :o)

Jeg var på maxbo, med nabo`n min..og han er av den handy sorten.Så jeg fikk det jeg skulle ha :o) Jeg kjøpte noe de kaller en Hobbyplate, den var kjeeempe stor, men den ble kuttet opp i passende biter. Platen er ganske lett og enkelt å jobbe med, og sage i.

Midt i kryssenen har jeg brukt sånne stifter til møbel polstring, kjøpt på Stoff&Stil, stoffet er festet med stifter kjøpt samme sted. På Maxbo kjøpte jeg også et superlim, og etter jeg hadde hamret de stiftene i litt tok jeg de ut igjen og tok litt lim på. Sånn at jeg er helt sikker på at de ikke faller ut når tavlen er i bruk. Båndene har jeg stiftet fast (med mange stifter) og baksiden limer jeg bakstoffet på. Prøvde med å stifte det fast, og det var helt greit til eget bruk, men ikke når jeg skal selge de!

Ja, jeg har sett at du har laget mange fine tavler!:o)
Hvordan har du festet båndet??

Riktig god helg til deg, klem :o)