Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 28. oktober 2009

Julekort med variasjon... :o)Julekort!!
Når jeg først tar ut stemplene mine liker jeg så godt å lage forskjellige variasjoner av samme stempel. Så i går kveld og i dag tidlig laget jeg disse fem julekortene med Distress Ink, fargen Faded jeans, og glitterlim som desverre ikke syns så godt på bildene her. Men det ser bra ut "live" :o) På noen av kortene har jeg også brukt sånne limputer så kortet får litt høyde. Jeg har brukt stempelet "Snowy Night" fra Penny Black, stempel fra Inkadinkado (søkrystaller) og clear swirl stempel, som jeg ikke husker hvor kommer fra. Jeg tror jeg må begynne å skrive på navnet på de som har laget de clear stemplene på plastikk arket, har null oversikt som som det er nå..."ler"...
Ha en flott onsdag alle sammen!!
Have a wonderfull wenesday everyone!!
:o)

8 kommentarer:

Ylva sa...

Hej, kikar in här lite. Vilka fina grejer du gör, jag gillade speciellt de små sminkväskorna nedan!
/Ylva

HEIMLAGA sa...

Så utrolig fine de var ♥ Og så mange på en gang!!! Herre dú altså :D Faller pladask for alt du lager jeg, enten det er kort eller søm. Kreasjonene dine er så forseggjordte og full av sjarm ♥ Gleder meg til å se hva mere du finner på frem mot jul :O))) Stor onsdagsklemm fra fanklubben :O)))))

Kort og Søm sa...

Ylva;
Tusen takk! :o)

Heimlage (fanklubben :o);
Tusen takk, det er så morro med tilbakemeldingene fra deg!! Blir på godt humør hver gang.. :o)
Ha en fin kveld,
klem Fredrikke :o)

Pia sa...

sååå smukke kort med søde tekster

May-Bente sa...

Så flink du er!!
Enkle og flotte!!!!

Klem:))

Fin i Formen - Margrethe sa...

Ja vi nærmer oss jul! Koselig med tekster fra julesanger på kortene.

Elisabeth H. sa...

HEI, ble så innspirert av kortene dine. Var en tur på Panduro i Ski men der var det dårlig utvalg !!! Hvor får du fatt i stemplene dine ?? Har du stempel i hele alfabetet og "skriver" med dem, eller har du så fin håndskrift....Og de lekre stoffene er det noe som er mulig å få tak i ?? Selger du vider ...nei nå skal det bli godt å få unnagjordt eksamen så jeg kan få gjordt litt fornuftig arbeid....Elisabeth H.

Kort og Søm sa...

Elisabeth H;
Takk for alle de hyggelige kommentarene dine! :o)
Jeg har bestilt en masse stempler fra Usa, men www.hobbynorge.no (Steffens i Kongensgat i Oslo) og www.bikuben.no (på Strømmen, like ved Stømmen storsenter) har masse fint å velge mellom!
Teksstempelen kommer fra Norak Stempelblad AS, de har de hos Steffens!! (sååå fin håndskrift har jeg ikke.."ler :o)

Lykke til med eksamen din!! :o)