Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 7. mars 2012

Tut, tuuut... :O)Kose/sanseklut!
Jeg har sydd en koseklut/sanseklut til de minste barna. Min erfaring sier at de små liker veldig godt denne typer leker, men lapper å ta på. Denne er heller ikke veldig stor, bare 13,5cm*13,5cm, så den er håndterlig for små hender.
Jeg har sydd på forskjellige bånd og stoff  som jeg har sydd sammen. På to av båndene har jeg sydd dekorsømmer, en med biler og en med stjerner.
Baksiden av kosekluten har det fine prikkete stoffet.
Man kan også feste en klype i det ene båndet og feste den på vognen, sånn at den ikke faller ut når man er på tur... :O)
Ellers er det mange som har kosekluten i sengen.
Denne er sydd av bomullstoffer, og kan vaskes i maskinen.

Ønsker du å bestille en koseklut med barnets navn på, så lager jeg det på bestilling. Ta kontakt på mail, for pris og hvilket stoffer du ønsker!

Ha en fin onsdag, 
og tusen takk for alle kommentarene jeg får!
:O)


5 kommentarer:

Misemor sa...

Heisann.
Så mye fint og flott siden jeg var her sist. Vet hvor jeg skal finne inspirasjon til kort til en konfirmant-gutt iallefall. =)
Klem =)

Mayen sa...

Sanseklutene dine er bare så fine, har sydd slike og gitt bort, akkurat nå er det ingen som venter smått..Og æ e inni ei kreativ tørke, vandrer rundt som ei hodeløs høne og lurer på ka æ skal sy nå..For sy skal æ!! Alt anna har æ ikkje ork til ;-( Inspirasjonen er på et nullpunkt!Dukker nok opp, men det burde vært NÅ! Klem

od Andulky sa...

Så underbar!!!

Pia sa...

super flot kort, lækre farver og design
knus Pia

Kort og Søm sa...

Takk :O)