Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

mandag 6. juli 2009

Forsøk nr.1.


Boxer shorts!
Etter litt roting rundt i alle mine bokser fant jeg litt strikk, så jeg fikk sydd ferdig boxer shortsen til minstegutten min. Nå er jeg igrunnen litt spent på om den passer. Han er på ferie uten mamma`n sin, så jeg får vente til han kommer hjem for å se om den passer!! :o)
Jeg vasker undertøy på 60 grader, og jeg har en snikende følelse av at dette stoffet kanskje ikke helt gjør seg på 60 grader...!? Noen som har erfaringer med litt hard vask av dette stoffet? Stoffet kommer fra Stoff og Stil, mønsteret er et tilpasset mønster fra Meedom.
:o)

7 kommentarer:

anna sa...

Snygga!
Vet inte vad det är för tvättråd, men är det 100 % bomull så brukar det vara ok med 60 grader.

Monica Therese sa...

Hei

Har dessverre erfart at dette stoffet fort blir "stygt og nuppete".Ser litt sånn utvasket ut.Jeg sydde bukser og knickers til guttene mine i dette stoffet,og allerede etter første og andre vasken var jeg misfornøyd :(

Heidi sa...

Får håpe vasken ordner seg. Boksershortsene ble i alle fall flotte :)

Syster Blå sa...

vilka fina!Man ska väl vara lite försiktig med tvätt över 40grader på lycra/elastan som det väl är i det tyget men jag tvättar också alla underkläder i 60grader.

Lisbet sa...

SÅ flott Boxer shorts du har sydd.
Du har laget mye fint siden jeg sist la inn kommentar liker spesielt godt den grønne pysbuksa du har sydd. Herlig mønster:-)
Moro og få lov til å følge litt av utviklingen i kjøkkenhagen din også. Du er flink til å legge inn flotte bilder.

takk for koselig kommentar i bloggen min.
Ja, jeg har vært og snust på noen videoer på Youtube, men jeg har også kjøpt meg den nye inspirasjonsboken til bin-it-all maskinen.
Men nå er det ferie og jeg skal rydde og kaste en del FØR jeg skal scrappe /lage kort igjen.(Men om jeg klarer det er en annen sak.)
skulle jo hatt tid til å sydd litt også.
Ønsker deg en riktig god og kreativ sommer,håper det blir mer sommer snart igjen.

Timotei sa...

Så fin! Jeg har ingen erfaring med det stoffet, men hvis det er 100% bomull skal det vel kunne vaskes på 60 grader. Det er jo mulig at fargen blir litt utvasket etterhvert.
Herlig mønster!

Kort og Søm sa...

Takk! :o)
Jeg er litt spent på vaskingen!
Tenker jeg skal sy en til som kanksje tåler litt hardere vask!!