Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

onsdag 21. oktober 2009

Julekort!



Et julekort!
Dette stempelet fra Inkadinkdo syns jeg bare er helt nydelig!
Jeg har brukt Distrss Ink, Vintage Photo, fra Jim Holtz, Ranger, rundt kantene og på selve stempelet. Glitterlimet i gull er fra Ranger. Tekststempelet kommer fra Norsk Stempelblad AS.
Om jeg får si det selv, så ble jeg veldig fornøyd med dette kortet, tror jeg kommer til å sende fra meg noen eksemplarer av dette kortet denne julen... :o)
Ha en hyggelig kveld alle sammen!!
:o)

6 kommentarer:

Randi sa...

Fint kort med fin tekst. Du kan godt være fornøyd med dette ja:o)

Ha en fin kveld!

Klem

Eirin Bjørnstad sa...

Så flott! Kunne tenke meg å lære å lage sånne.
Beste hilsen, Eirin

Rasofiel sa...

oi kjære deg så vakkert dette kortet var ♥ Får så mye inspirasjon av deg :O) Liker kort der ikke så altfor mange farger er rotet sammen :) Jeg er ikke så god på dette selv *hehe* Stor onsdagskveldklemm :) VyanMica

Pia sa...

super lækkert kort , skønne farver og motiv. Svar på dit spørgsmål, jeg bruger hænderne til at rulle papiret så det for det slidte look også ind imellem værktøj, kan ikke huske hvad dimsen hedder noget med distresser tror jeg men det er en fra Tim Holtz

theneon sa...

This is absolutely stunning. The muted tones are perfect for this.

Kort og Søm sa...

Takk!! :o)

Thanks!! :o)

Heimlaga;
Veldig hyggelig å kunne være til inspirasjon! :o)
Men jeg må jo si at dine kort er kjempe fine, veldig frodige, hvis det er riktig utrykk. Kortene dine er så fulle av liv...det liker jeg godt (men har litt problemer med å lage sånne kort.."ler..)

Pia;
Takk!
Jeg har en sånn distresser fra Making Memories, men jeg syns ikke det gjør en veldig god jobb. Kanskje jeg må skaffe meg den fra Tim Holtz! :o)