Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

tirsdag 26. juli 2011

Blogging igjen..?Liten pung til de som strikker, og noen tanker...!

Før jeg skal fortelle mer om dennne lille pungen, vil jeg bare si noen ord om bloggingen...jeg syns etter fredagens hendelser at det er vanskelig å begynne å blogge som jeg gjorde forrige uke... Men på en aller annen måte sniker hverdagen seg på en, og jeg må forsette med det jeg gjorde før forrige fredags hendelser inntraff. Men jeg syns det er litt vanskelig.


Og så var det denne lille pungen jeg har sydd, som jeg tenker vil egne seg godt til de som strikker...eller de som liker sauer, alt ettersom... For de som strikker vil denne være fin til å samle maske-markører, og den man måler pinne-tykkelsen med, og kanskje en liten saks!?

Mål; ca 13cm*12,5cm*4cm.

Pris; 130kr.

Har lagt den ut i min Epla butikk;

12 kommentarer:

Inger sa...

Skjønner akkurat hvordan du føler det - tenker sånn jeg også.
Det er vanskelig å starte opp å blogge igjen, men samtidig godt gjøre litt vanlige ting igjen.
Kjempesøt den pungen din!! :))

♥ klem, Inger

Mayen sa...

Man må bare begynne. Slik er det vi alltid overlever triste hendelser. Hverdagen med sine rutiner kan være den beste medisin. Og nå kjenner iallefall æ at det e på tide med andre innputt enn tragedier og medier. Savnet etter lokalnyheter er blitt stort de siste dagene.. Elsker sauene dine, men så er det vel så langt ingenting av det du lager som æ ikkje like? Klem

Hilde sa...

Helt enig med deg. Det er vanskelig å skulle skrive om trivielle ting igjen. Men hverdagen fortsetter. Vi glemmer ikke tragedien selv om vi også fokuserer på andre ting i livet.
Jeg kjenner det gjør litt godt å begynne å lese om "det gamle" igjen i bloggverden. Det underholdende, avslappende og kreative.

Kjempesøt pung! Det sauestoffet er herlig :)
Klem til deg ;)

Kort og Søm sa...

Tusen takk dere,
klem Fredrikke

Strikkeheksen sa...

Hvor kan jeg forstå dine tanker - men lige så vigtigt det er at stoppe op, ligeså vigtigt er det at fortsætte alt det gode. Fin, fin lille strikkepung :-)

Heidi sa...

Skjønner deg veldig godt! Først hadde jeg bloggstopp, og etter det har jeg skrevet om og vist bilder fra de siste dagene i Oslo. Nå føler jeg meg klar for mer vanlig blogging igjen - men har trengt disse dagene.

nicolet sa...

Very nice Fredrikke!
Hugs Nicolet

Kjersti sa...

Fin liten pung og ett nydelig stoff..

Misemor sa...

Ja, jeg tror de fleste av oss her inne føler det likens. =)
Ha en fin blogguke.
Klem =)

Timotei sa...

Skjønner godt hvordan du føler det. Blir banalt og trivielt å skrive om strikkesaker og syprosjekt etter det som har hendt. Men vi trenger å komme tilbake til de små gledene også. Det kan være mye trøst i det å ha noe å henge fingrene i.
Vi trenger at dagene blir som før, men det betyr ikke at vi glemmer det som skjedde.

demie sa...

det er viktig å sette livet i gang igjen- begge fysisk og psykisk , det hjelper

Kristel sa...

Wowww this looks absolutely gorgeous Fredrikke! Such a great work!!
Hugs Kristel