Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

mandag 15. september 2008


I dag var jeg en tur i byen for å orden ting og tang i det fine høstværet. På vei hjem gikk jeg innom Panduro, og kjøpte en del stoffmaling. Jeg kjøpte også noen stempler, syntes de var kjempe søte. Men da jeg satt på bussen hjem, kom jeg plutselig på at jeg har en hel boks med tilsvarende stempler fra making Memories hjemme i ett av skapene mine.... :o) Vel, vel... da har jeg jo bare et større utvalg å velge mellom! ( Eller kanskje jeg bør ta en oppryddning i sakene mine for å se hva jeg har , før jeg drar ut for å handle.. :o)
Vil bare takke alle de flinke bloggerene som har trykket på klærne sine, dere har vært til stor inspirasjon!!
Stoffet jeg har klippet til skal bli en genser til minstemann, ferdig produkt kommer etterhvert. Det kan ta litt tid, for jeg har mange jern i ilden nå. I morgen skal jeg holde kurs, så har jeg en full bærepose med bukser fra en kunde som skal legges opp. En bukse på bestilling skal syes, gardiner til en venn av familien skal syes, trekk til babykurver skal gjøres ferdig og julekort produksjonen settes snart igang! Men jeg må si at jeg faktisk er glad for at jeg har mye å gjøre.
Ha en fin uke alle sammen!! :o)

2 kommentarer:

Snux sa...

Stofftrykk er nok en av de tingene jeg har tenkt å begynne med! Jeg synes vi burde hatt et slektstreff-juleversted før jul:).

Håper kurset ditt gikk bra! Ser Sømmelig skal ha redesign på lørdag.

Kort og Søm sa...

Ja, kurset gikk veldig bra! Kjempe morro :o)

Slektstreff-juleverksted er en utrolig god ide, det må vi få til!
Jeg har jo plenty med utstyr.. "ler", hvis jeg får ryddet opp i skapene mine før jul, dukker det nok opp mer enn jeg husker at jeg har! :o)