Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

fredag 26. september 2008

Stoffmaling!Jeg skal her sy et skjørt til en jente på ni år. Stoffet er faktisk fra Ikea, og koste veldig lite!
Stoffmalingen jeg har brukt er fra Panduro, men jeg vet ikke om jeg er helt fornøy med hvor dekkende den er. Damen i butikken skrøt av den, men kanskje jeg skal prøve fra en annen produsent også. Bare for å sammenlikne hvor dekkende malingen er.
Nå må malingen tørke og så må den fikseres før skjørtet syes sammen. Så bilde av ferdig produkt kommer nok iløped av helgen! :o)
(Jeg har gått tom for tråd i riktig farge, så det tar nok litt tid før skjørtet blir ferdig.)

4 kommentarer:

Fit mum sa...

Så spennende - dette må jeg følge med på! Er spent på hvordan det blir mtp at du maler før du syr sammen; jeg gjør det nemlig i motsatt rekkefølge (for å vite hvor trykkene kommer). Har også bare prøvd panduro sin maling, med vekslende resultat. Men det tror jeg helst skyldes min uerfarenhet mtp hvor mye maling som må til, tilstrekkelig herding etc..

Dr. Gill sa...

Hei
Lenge siden sist nå:) Har tittet innom deg flere ganger, men har vært litt dårlig med å legge igjen kommentar. Ser du har fått til mange fine trykk! Har også tenkt å prøve det etter at jeg så det i flere av de svenske bloggene. Kanskje jeg må få tak i litt stoffmaling til uka. Da er det friuke og Oslo-tur igjen, så da blir det kanskje litt mer blogging!

Kort og Søm sa...

fit mum: tanken på å trykke før jeg syr sammen var at det ville være utrolig surt hvis trykket ble helt mislykket på et ferdig sydd plagg! Men jeg tror det trengs litt øvelse med tanke på hvor mye maling som må på stempelet.
Øvelse gjør mester... :o)

dr.gill:Så hyggelig! Jeg titter innom siden din innimellom og lurte på hvor det hadde blitt av deg. Men jeg har en venninde som jobber som lege på et sykehus, og vet hvor mye jobbing det blir, vi ser henne stort sett bare når det er friuke!
Ja, du må prøve med stoffmaling, det er ganske morro!

irene-w på sa...

så morsomt! Ser gøy ut å stemple på stoff :-)

Vedr gulrøttene mine, så ingenting i veien med smaken, synes jeg.
Hvilken merke de er.... hmmm.. DET husker jeg dessverre ikke!