Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

tirsdag 5. april 2011

Bokstav-lek!

Bokstav-lek!

Lillebror begynner på skolen nå til høsten, og da er lek med bokstaver er fin ting...*smiler*... Da storebror begynte på skolen for noen år siden, lagde jeg tilsvarende bokstaver til han. Det var meget vellykket! Lillebror og jeg har lekt litt med de før han har gått i barnehagen, og det er morro å se at lek og læring går hånd i hånd.

Bokstavene er ca 6cm høye, fin størrelse for en barnehånd syns jeg. Jeg har laminert de, så de skal holde lenge! Jeg har tidligere lagd laminerte tall også, med pluss, minus og er lik-tegn. Morro når man skal øve på matte!

:O)

Vil du bestille laminerte bokstaver eller tall?

Jeg lager gjerne disse på bestilling. Da kan du få de bokstavene du måtte ønske, og det er kanskje lurt å ha flere av de som man bruker ofte. Supre til lek for førskolebarna og de mindre skolebarna! Jeg laminerer bokstavene, og så får du hele arket, så må du klippe ut bokstavene selv. Du bestemmer hvilken farger du ønsker på bokstavene!

Pris etter avtale!

Hos meg er været grått og trist, og det drypper fra himlen. Men skal si snøen smelter kjapt, det er er veldig bra...*smiler*... Postmannen var her med en haug med glidelåser til meg, så nå skal jeg sy litt!

God tirsdag!

:O)

8 kommentarer:

duBedåre sa...

Så lurt! Det går mye i bokstaver her for tiden også, mye mestring i å klare å stave seg fram til hva det står på ulike saker rundt i hverdagen, og å oppdage at hele verden er full av skrift og ord! Herlig å være 5-6 år!

ide-puffen sa...

Så fin læremåte å leke med de fine bokstavene. Lek og læring er bra. Tøff ide altså.
Kos deg i kvelden. Jeg er sliiiten. Har gjort ferdig den andre gyngestolen i dag.puh tar på ryggen til en gammel krok ha ha ha
Klem klem

Ulla-Bella sa...

Kjempefin måte og lære ungene nye ord på:)

Miss StampAlot sa...

For en flott ide. At man ikke har tenkt på dette før. Har ei tang til å presse ut bokstaver, men disse er for små. så jeg kan gjerne tenke med et alfabet i type stor og farge blå =)

Snertne sneller og små nøster sa...

Så lurt! Læring som lek er jo den beste måten :-)

Ha ei flott uke - klem Siv

Pia sa...

så smart med bogstaverne.
Her er vejret også gråt og trist
knus Pia

SiriR sa...

Så lur du er da!
Eldstejenta mi begynner også på skolen til høsten, kanskje jeg må lage henne noen bokstaver:)

Kort og Søm sa...

Takk! :O)

Ide-puffen;
Gleder meg til å se den ferdig...ja, gamle kroker må jo hvile...så du får ta en pust i bakken...*ler*..
klemklem

MIss Stampalot;
Jeg har sendt deg en mail :O)