Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

søndag 17. april 2011

Påskegul toalettmappe med lomme inni!Oppevaringsmappe!

Jeg har sydd en toalettmappe i dette friske, fine sommelige stoffet. Denne er foret med lyse gult smårutet stoff. Det er også en lomme inni, i samme stoff som er brukt på utsiden. Det er et lag platevatt mellom stofflagene, slik at den blir litt fast i fisken :O)

Denne kan brukes til toalettmappe, til å ha med på stranden med solkrem, sunblock, lepomade og klinex, eller til andre ting du vil ha samlet sammen på ett sted...*smiler*...

Vask; vaskes litt pent i maskinen, og jeg anbefaler at man ikke tørke den i tørkletrommel.

Mål; 21,5cm*15cm*4cm.

Pris; 250kr.

Til salgs!

:O)

5 kommentarer:

Mayen sa...

Kjempesøtt!Æ elske gule smårutete stoffer;-) Når jr va baby ville æ ikkje ha blått til han, det var så mørke farger. Så han hadde gult eller lilla eller grønt sengtøy som æ hadde sydd. Og stoffene ligger idag i systabel i håp om at det kan bli noe nytt og spennende! Ha en forsatt fin palmesøndag, klem

Vibekes lille grønne sa...

Du har et utrolig utvalg av flotte stoffer til enhver anledning! Dette var skikkelig påskete og fint og det passa jo kjempegodt til en toalettmmappe! :)

Veronica sa...

Gult er kult! Man blir jo så himla glad av slike farger!! Flott toalettmappe:!)

Kort og Søm sa...

Takk :O)

Moski sa...

Det går altfor lang tid mellom hver gang jeg kikker innom, men da er det i allefall moro å se alt det nye og fine du har laget. Veldig fine stoffer du bruker i prosjektene dine. Så morsomt å være med i oppskriftsboken. Den skal jeg ta en ekstra kikk på når den kommer ut. Kortet med katten og kyllingene er supersøtt. Ønsker deg en riktig gos påske!