Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

søndag 6. desember 2009

Stor toalett mappe til en kunde!

Stor toalettmappe!
Denne har jeg sydd på bestiling for en kunde. Dette stoffet liker jeg så godt! Man må jo bli på godt humør av denne fargen... :o)
Denne modellen er veldig romslig, man får plass til mye. Den er foret med samme stoff som er på utsiden. 100 % bomull. Kunden skal gi den bort i gave, og ville ha navnet på mottakerne brodert på, fin og personlig gave syns jeg!
Mål; 23,5 cm*26cm.
Pris; 300kr.
Solgt!
Ha en fin dag!!
:o)

7 kommentarer:

Lotta sa...

Lekker!!!! Ønsker deg en fin dag!Klem klem

Eirin Bjørnstad sa...

Veldig fin! Som alt annet du lager. På "reisebutikken", i Byporten i Oslo kjøpte jeg for noen år siden tre små vesker i ulik størrelse og forskjellige farger for å holde orden i reisevesken. Jeg viser dem fram til alle som vil se og synes det er noe av det lureste jeg har kjøpt. Men de hadde nok vært enda finere hvis du hadde laget dem. ;-) God uke til deg. Klem fra Eirin

Kort og Søm sa...

Takk!! :o)
Ha en fin uke begge to,
klem :O)

Flittiglise Norway sa...

Så flott toalettmappe. Takk for koselig kommtar hos meg:)) Ha en flott mandagskveld. Smil fra Lise

Anne sa...

Mange fine innlegg siste uken. Mye fint du lager:) Ha en fin uke!

Polkahjerte sa...

Så mange fine stoffer du bruker! Så nettopp gjennom alle guttebuksene med masse farger og stilige mønstre- ikke mye sånt i butikkene. Jeg har tre gutter og mye av motivasjonen for å sy var på dette. Utrolig lei av blått, brunt og kamuflasje-mønstrete gutteklær... (Og takk for innspill på siden min.)

Kort og Søm sa...

Takk, takk! :o)