Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

søndag 3. januar 2010
God morgen!!
En av årets nye rutiner er å stå opp 1/2 time før jeg pleier...
og grunnen til det er at jeg kan ikke fordra stress på morgen. Så i teorien vil mine morgner nå bli roligere med denne nye rutinen... :o)
Så gjennstår det å se om teori og praksi henger sammen da..."smiler"...
Men i går kveld før jeg la meg laget jeg dette kortet, med nytt papir og brads fra Baic Grey, blomst fra Hero Arts, Qiuc Kutz blader og hjørne, stempel fre The greeting Farm og Papir Design. Hvitt papir er fra Bazzill. Hvit tusj, opaqe.
Pro markers jeg har brukt;
Blush.
Sandstone.
Terracotta.
Henna.
Moss.
Ha en fin dag alle sammen!
:o)

13 kommentarer:

Randi sa...

God morgen!
Så fint kort. Likte fargene. Fin effekt med den hvite tusjen.
Jeg fikk litt stempelutstyr i julegave, bl.a hvit tusj, så det skal jeg også prøve

Tungt å starte på hverdagen etter så mange dager fri. Magnus som skulle på skolen måtte vekkes for første gang i sitt liv og de to minste sov så lenge de aldri har gjort på hele jul. ja, ja...det går seg vel til.

Ha en god dag!

Kort og Søm sa...

Takk! :o)
Var ikke helt enkelt å få opp de eldste her i huset, men minstemann spratt opp...men havnet raskt i sofen i stuen og skulle bare hvile litt...:o)

Ja, vi får håper det går seg til!
Ha en fin dag du også :o)

Kort og Søm sa...

Ps. hva slags stempel utstyr fikk du?? Blir spennede å se hva du kommer til å lage! :o)

Elin Anita sa...

Ja...flott det hvis du greier det...jeg er så trett at jeg vil sove lengst mulig...
kos deg
goKlem

HEIMLAGA sa...

aaaah dette kortet likte jeg kjempegodt. og du er så flink med promarkers ♥ gleder meg for hver dag det kommer nye ting ifra deg :O)))

Ang spørsmålet på bloggen min. Ja jeg har den nye kuttemaskinen til QuicKutz, den "forbedra" cuttlebugen som kalles Epic Six. Jeg har ikke vert fornøyd i det hele tatt med den, slik som veldig mange andre. Den kutter ujevnt, og enkelte litt større dies, bare preger den papiret istedet for å kutte. Det var en feil på denne første utgaven av maskinen, men har hørt folk si at den 2 utgaven fungerer helt fint. Klaget til produsenten og fikk da noe ekstrautstyr som hjalp litt, men fortsatt ikke bra. Eneste den egentlig fungerer godt til hos meg er embossing. Når jeg kutter store dies må jeg ofte klippe rundt der jeg har prøvd å kutte fordi den kutter så dårlig. Sså de små diesene mine, foretrekker jeg å bruke tanga på. Men som sagt, den nye Epic Sixn fungerer visst fint sies det, så hvis du kjøper den, pass på at det er en butikk som har fått nylige leveringer på maskina :O) Og ha en flott dag Fredrikke :O) Klem Mica

Kort og Søm sa...

HEIMLAGA;
Så utrolig dumt at maskinen ikke fungerer som den skal, du burde jo ha fått levert den tilbake og fått en ny.
Jeg har lurt på om jeg skal kjøpe meg den, men da tror jeg kanskje jeg skal drøye den litt...(det er jo ikke som om jeg ikke har noooen andre utstansemaskiner da.."ler"..)
Jeg har blandt andre Cuttlebuggen, og jeg er så glad i embossingplatene til den, men kunne tenke meg støre embossing plater. Og der er vel de til Epic Sixn større!?
Vi får se hva det blir til etterhvert... :o)
Klem Fredrikke :o)

Randi sa...

Jeg fikk et par nye stempler, litt glitterlim. glimmermist, penner og tekststempler. Kjøpte endel ark i høst som jeg ikke har fått brukt ennå så jeg gleder meg til å få brykt det.

HEIMLAGA sa...

Hei igjen :O)) Med embossingplater, tenker du da på de formene du legger rundt papiret? De med mønster på? Det jeg kaller embossingdies? (Vet ikke hva det heter) Vel, disse er ikke så veldig store... Jeg har 2 typer, den ene er QK og den andre er cuttlebug og de er ca like store. Ja er enig at de er for små. Skulle ha vert dobbelt så store... Mulig det finnes embossingdies som er større. Spellbinders har også noen, men disse vet jeg ikke str på... Sku likt å visst :O))

Tessa sa...

fint kort :)

Gry-Heidi sa...

Kjempekoselig kort og nydelige farger :o)

Stå opp en halvtime tidligere, skrekk og gru *ler*.
Jeg vet ikke hva god tid om morgenen er jeg :o)

Klem :)

Riet sa...

So beautiful card Fredrikke,i love your image and colours.
So gorgeous papers.

Hugs Riet.xx

Kort og Søm sa...

Takk! :o)
Thanks!! :o)

Anette sa...

Så enkelt og stilfult kort! Nydelig fargelagt!!