Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

mandag 25. april 2011

Jeg har kost meg i helgen.. :O)

Marius og pus!

Endelig har jeg fått begynt på den store haugen med bilder...og det er jeg veldig fornøyd med..."klapper meg selv litt på skulderen her"...for jeg har bilder fra tre år tilbake, som forsatt venter...*smiler*.. Men nå har jeg laget 14 LO`er denne helgen, og barna er kjempe fornøyde med å få flere sider i albumene sine!

Den nydelige pusen er ikke vår, men nabo`n sin, der vi bodde før. En sosial katt som ofte kom og satt sammen med oss da vi var ute på plenen.
Jeg er stygt redd for at jeg snart må bytte ut mitt kamera, for faktum er at det ikke tar så bra bilder lenger. Der bildene ble skarpe med klare farger før, så blir bildene mer kornete nå..men jeg har hatt det i mange år, og de varer jo ikke evig heller. Om noen har noen tips på gode (og enkle i bruk) kameraer, så blir jeg glad...*smiler*...

God tirsdag!

:O)

9 kommentarer:

fryd&forandring sa...

Så fin LO du har laget! Flinke du, jeg har også bilder fra langt tilbake som skulle ha vært satt i album, men det har måttet vike for så mye annet...*dårlig samvittighet*!
Du spurte om drivhuset mitt, det er kjøpt på plantasjen!
Klem

Lykkeliten sa...

Så flink du er!

Jeg bør definitivt sette igang med album til min datter - skal gis bort om 4 uker.....og jeg har bilder langt, langt, lamgt tilbake i tid...

Klem

ide-puffen sa...

Å du er så flink altså. Jeg skulle gjort det samme i evigheter. Tror det må bli sånn hyttesyssel når sommeren kommer. Så fint det ble.
Ha en kreativ dag. Jeg er bare så tregstartet i dag. Huff ikke vant til å slappe av i maaaange dager. Litt mer kaffe og litt radio så kommer vel tempoet seg.
Klem klem

Ulla-Bella sa...

Så flott å lage slike albumsider. Sikkert gøy for ungene å se på senere også:)

Flittige hender sa...

Så mye fint du lager :0)

mimmi-leone sa...

Så flink du er som setter inn bildene, gøy for barna og ha.

Ønsker deg en fortsatt fin kveld med hilsen fra Mimmi-Leone

Tullik sa...

Ja, hipp hurra for alt som er gjort !! Ha det godt !!

Kort og Søm sa...

Takk :O)

Mayen sa...

Va det ikkje godt å komme igang? Det e så himmelsk når man er ferdig og bare kjenner at enda et prosjekt strøket av listen!Lykke til videre, klem