Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

lørdag 5. september 2009

Kurs i Rammelim med Gitte!! :o)

Her er noen av det jeg prøvde meg på,
veldig, veldig morro dette her!!Her var vi på kurs, Høyskolen i Akershus!
Hyggelig å møte andre kreative damer på kurs. :o)


Gitte hadde pølsekoker, så på lørdagen ble det pølse og lompe til lunsj! :o) På bilde under er Gitte i aksjon, og jeg har tatt med noen bilder av hennes ting. Utrolig dyktig dame!! :o)
Jeg har vært på kurs i helgen, og lært å bruke Rammelim.
Det var Gitte som holdt kurset på høyskolen i Akershus.
En utrolig dyktig, entusiastisk og morsom dame!! Jeg er super fornøyd med kurset, hodet er sprekkeferdig med ny lærdom og masse inspirasjon...pur lykke :o)
De siste timene av kurset var jeg nesten litt handlingslammet.."ler"...så mye i hodet..men alt er skrevet ned, så ingenting skal gå tapt. I morgen skal jeg sortere mine notater, sende bilder til fremkalling og begynne på en loggbok om kurset. Veldig, veldig smart, så har man alt på et sted. Super ide Gitte!!
Jeg fikk prøvd meg fram, har spart på mine prøvelapper, og alt skal inn i loggboken.
Nå skal jeg finne fram mine egne bilder og prøve meg fram...jeg legger ut bilder etterhvert som ideene blir satt ut i livet.
Ha en super søndag!!
:o)9 kommentarer:

May-Bente sa...

Disse to var kjempe flotte. Rammelim??? Jeg skjønner ingentig, men resultatet var kjempe stilig.

Gleder meg til å se fler:=)

Klem:))

Kort og Søm sa...

Rammelim er en overføringsteknikk, få bilder over på stoff. Kjempe morro!!

Ha en fin søndag,
Klem :o)

Velkommen til min kreative verden sa...

Så gøy å lese! Så fine bilder du har satt inn: ) Jeg gleder meg til å se hva du får ut av dette etterhvert.

Jeg smiler når jeg tenker på deg. Du hadde mange tanker da du dro fra kurset: )

Aleisa Ribalta sa...

du alltid ha nåt rolig att göra, så himla kul och flink fu är!klem!

Lisbet sa...

Litt e garnn skammfull etterso jeg ikke har fått logget emg inn og gratulert deg med dagen forrige helg. Men håper du hadde en flott dag og fikk masse flotte gaver:-)

Hørtes kjempespennende ut med rammelim. Gleder meg til å se hvilke resultater du kommer opp med. Kan jo bruke bildene til mye moro.

Ha en flott søndag Fredikke

Elisabeth H. sa...

HEI, det var så hyggelig å treffe deg på kurs !!!!! Vi "voksne" damene var så fornøyde med kurset,og synes det var så artig med innspirasjon fra dere "unge". Måtte jo inn på siden din å se, så mye fint du lager !!!! Håper vi kan holde kontakten, og innspirere hverandre !!! Fortsatt god helg, skal nå gå å ta noe jeg tror blir årets siste bad ...i sjøen...Elisabeh

Kort og Søm sa...

Elisabeth H;
Ja, takk for sist, det var et lærerikt kurs!
Veldig hyggelig om vi holder kontakten, du får ta bilder og legge ut på bloggen din når du er ferdig med det du begynte med på kurset!

Brr..bade nå..hørtes litt kaldt ut.. :o)

Agneta sa...

Jag vill också gå kurs! Vet du om det blir fler?

Marie sa...

Heihei:) hadde det hvert mulig med et lite lynkurs i hvordan man bruker rammelim? Har prøvd å få det til, men limet fester seg ikke på tekstilet og fargene blir mye svakere enn i utgangspunktet..kanskje jeg bruker feil metode. Først pensler jeg på et bilde med lim både vannrett og loddrett. Så legger jeg bildet på stoffet og legger det i press i et par timer. Deretter henger jeg det opp til tørk i ca. 2 døgn før jeg fjerner papiret med vann og avrulling med fingeren. Så stryker jeg det. Ser du hvor feilen kan ligge? Håper på svar:)