Velkommen til min blogg og til mitt firma

Petersen Kort&Søm FAP

søndag 13. september 2009

Rammelim.Rammelim!
Her er noen av det jeg har begynt på etter kurset med Gitte.
Dette er veldig morro...men desverre har ikke døgnet nok timer til å gjøre alt jeg vil,når jeg vil det.. :o) Så det går litt tregere enn ønsket!
Men her har jeg brukt mitt eget bilde, kopiert det over på papir, påført Rammelim på papirkopien og lagt det på stoffet. Etter tørking og herding og et lite vannbad er tiden inne for å "rulle" papiret av stoffet (ble litt sår på fingertuppene..men regner med at jeg blir "herdet" etterhvert... :o). Så må det tørkes, påføres et fettlag, som skal tørkes av igjen og så har man ett bilde på stoff!!
Jeg var på Grønland (Oslo) og kjøpte diverse gjennomskinnelige stoffer som egentlig blir brukt til brudekjoler, det er så spennende for de forskjellige stoffene gir forskjellige resultater...dette er veldig, veldig morro!
Jeg har enda ikke fått kjøpt inn resten av stoffene jeg skal bruke til vesker og sånt, men håper jeg får ordnet det snart!
Tusen takk for alle de koslige kommentarene dere legger igjen!
Det gjør godt i en travel hverdag!
:o)11 kommentarer:

Velkommen til min kreative verden sa...

Du begynner å bli flink! Flott: ) jeg liker det jeg ser.

Du viser fine bilder av prosessen din.

Elisabeth H. sa...

Så fint det blir!!!!! Jeg har hatt så mye annet å gjøre så jeg har ikke fått holdt på med rammelim siden kurset. Men jeg har en del ideer. Men som du sier ikke lett å få tiden til å strekke til...Men jeg må få jobbet litt med det for å holde det "varmt" så jeg ikke glemmer prosessen. Gøy å se hva du får til er spent på hva det blir av disse fine bildene!!!!! Elisabeth

Anonym sa...

Så stilig! Spennande teknikk. Dette hadde vore kjekt å prøve seg på, men det spørs om eg klarar å finne ut av det på eiga hand...Og så var det dette med antal timar i døgnet...

Cathrine sa...

Spennende teknikk! Bilde ble jo kjempe bra:-) Jeg er usikker på hva jeg sy av det orangje stoffet, tenkte egentlig jeg skulle sy en kjole, men syns stoffet er for tjukt til det. Bestilt stoffet med søstra mi som var på ikea, så hadde ikke kjent på det først.. Kanskje jeg gjør som deg, syr en veske:-) Hva for slags tråd bruker du til veskene?

sylysten sa...

Ååååååå det ser så spennende ut;o)
Gleder meg som en unge til kurs;o)
Klem
Linda;o)

Kort og Søm sa...

Chatrine;
Jeg bruker polyester tråd fra Gutermann!
Ja , det stoffet er ganske tykt, derfor passer det jo så bra til vesker! :o)

Aleisa sa...

du har en sånt otroligt konstinriktag huvud, att jag tappar hakan varje gång kommer här på besök till dig, så begavad att du ska tacka gud för det!

Moia sa...

Ser veldig gøy ut, kjøpte rammelim for over et år siden men har fortsatt ikke åpnet boksen... godt med litt inspirasjon:)

lise sa...

Moro. Jeg har prøvd teknikken noen ganger selv, helt uten å ha hørt begrepet rammelim før. Skolelim derimot, det har jeg hørt om!

Anonym sa...

Hei!

Kjempeflott! Men jeg lurer på en ting, hvor i verden kan man kjøpe rammelim? Har spurt flere steder, men de rister bare på hodet.
Vet du om man kan bruke vanlig trelim? Det var en som tipset meg om det ihverfall, det viktigste var at limet var "elastisk".
Marit

Kort og Søm sa...

Hei Anonym, ta kontakt med Gitte; http://lillegitte.blogspot.com/
Hun selger Rammelim!! :o)